Imprimeix
PDF

Francesc Antich: “ La Democràcia ha guanyat a la violència”

v68Palma 21/10/2011.- El Secretari General del PSIB-PSOE ha manifestat la satisfacció de tots els i les socialistes balears davant l’anunci de l’aturada definitiva de la violència per part d’ETA. Antich ha assegurat que ara s’obre una etapa de “gran esperança” tant pel País Basc com per tot l’Estat. Així mateix, ha recalcat que les víctimes de la banda armada i els seus familiars han romandre presents per sempre en la memòria col•lectiva.

“El fet que ETA pari de matar demostra que la democràcia ha guanyat a la violència”. Així ho  ha assegurat Francesc Antich, qui ha afegit que aquests són moments per a celebrar la unitat de tots els demòcrates ja que “ha estat la unitat en la defensa de l’Estat de Dret, de la democràcia i de la llibertat de les persones el que ha fet possible el final de la violència per part d’ETA”.    

El Secretari General del PSIB-PSOE també ha recordat a les víctimes que “han patit els cops de la violència” i els seus familiars. “Estaran sempre presents en la nostra memòria” ha dit.

Per últim Antich ha agraït els esforços continuats durant dècades de les forces de seguretat de l’Estat i de tots els governs implicats en la lluita “per combatre la barbàrie terrorista”.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube