Imprimeix
PDF

Pablo Martín: “Els responsables de la crisi han de col•laborar a solucionar els problemes que han creat”

v69El candidat del PSIB-PSOE al Congrés dels Diputats Pablo Martín ha assegurat que només mitjançant les polítiques fiscals que proposen el socialistes es podrà reactivar la ocupació. Martín ha insistit que tot i que mitjançant estratègies com la recuperació de l’Impost de Patrimoni, ja s’han pogut obtenir fons per a polítiques actives d’ocupació, encara s’han de fer més reformes per a superar la crisi.

El candidat socialista ha presentat avui a Lloseta les propostes en matèria de política fiscal incloses en el programa per a les properes eleccions generals. Entre elles ha destacat la reforma de l’IRPF, “per tal de fer-lo un impost més progressiu” -ha dit- i la creació de nous impostos per a les grans fortunes i per a la Banca.

Sobre aquest últim impost, Martín ha incidit en que “tots sabem que la banca té una quota de responsabilitat en la crisi que vivim i per tant, és just que també pagui per a solucionar els problemes que ells mateixos han creat”.

Amb aquestes reformes els socialistes volen obtenir recursos per a l’educació i per a polítiques actives d’ocupació per als joves aturats i per als desocupats de llarga durada.

El cap de llista al Congrés pel PSIB-PSOE ha explicat que polítiques dutes a terme pels socialistes durant aquesta legislatura han servit ja per a fer feina en aquest sentit. S’ha referit en concret a la recuperació de l’Impost de Patrimoni. “Hem aconseguit 1000 milions d’euros que es destinaran a polítiques de creació d’ocupació, però encara faran falta més reformes per a obtenir una millor redistribució de recursos i fer front a la crisi” ha afegit. 

Per la seva banda, el candidat i cap de llista al Senat pel PSIB-PSOE,  Antoni Manchado, ha destacat la importància de les polítiques de governança internacional dintre del programa electoral socialista. “Les nostres propostes signifiquen donar a les institucions europees la importància que mereixen i només els socialdemòcrates podrem tirar endavant una Europa forta amb control sobre les seves polítiques econòmiques”.

Tots dos candidats han fet aquestes declaracions a la Jornada de Formació Municipalista organitzada per l’Agrupació Socialista de Lloseta. Aquest encontre ha aplegat els batles socialistes de Mallorca i altres representants del PSIB-PSOE, com la candidata al senat per Mallorca, Sarah Alonso, i el Secretari General, Francesc Antich.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube