Imprimeix
PDF

Pilar Costa afirma que el Govern vol reduir l’ajut als ajuntaments en el proper pressupost

v72Grup Parlamentari Socialista

La diputada eivissenca Pilar Costa creu que el Govern de les Illes Balears reduirà les partides de cooperació municipal en els propers pressuposts.

 

Costa ha manifestat que davant l’ofeg econòmic que el Govern Bauzá està imposant als ajuntaments, aquest estant incrementant la pressió fiscal als ciutadans. La diputada socialista ha denunciat la contradicció del PP que diu que no pujarà les taxes i impostos i en canvi ja ha començat a fer-ho en ajuntaments com Santa Eulàlia, així com també a Palma o Marratxí.

Per la diputada del Grup Parlamentari Socialista, el Govern del PP està eliminant ajudes i partides econòmiques de cooperació als ajuntaments que repercutiran directament en els serveis als ciutadans. Costa ha anunciat que davant aquesta situació dirigirà demà en el Ple del Parlament una pregunta al vicepresident econòmic, Josep Ignasi Aguiló, sobre si darrera la pujada d’imposts municipals de determinats ajuntaments s’amaga les intencions del Govern de les Illes Balears de reduir encara més les partides destinades a cooperació municipal en els propers pressuposts de la Comunitat Autònoma.

 
Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube