Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE demana al Govern que defensi el sector públic i no creï alarma social anunciant acomiadaments massius

Grup Parlamentari Socialista

La diputada del Grup Socialista, Lourdes Aguiló, ha demanat avui al vicepresident Econòmic del Govern que defensi el sector públic, que no el faci desaparèixer allà on és necessari i que no creï alarma social anunciant acomiadaments massius de les empreses públiques.

 

Aguiló ha manifestat que l’anunci d’acomiadar de les empreses públiques unes 800 persones fetes pel president Bauzá únicament ha aconseguit generar alarma, enlloc de crear la confiança que es necessita per a que la reactivació econòmica sigui una realitat. La diputada socialista ha dit que “el Govern parla de crear seguretat jurídica i de confiança, però que l’únic que està fent amb aquests anuncis és crear manca de responsabilitat, manca d’eficàcia i creen desconfiança entre els ciutadans, les empreses i les entitats bancàries”.

Per la diputada del PSIB-PSOE, el Govern s’està convertit en l’empresa que crea més atur a les Illes Balears i ha explicat que a aquests 800 acomiadaments de les empreses públiques cal afegir els 4500 interins que no té previst contractar, els més de 100 treballadors de la Ràdio i televisió de Mallorca, els 100 treballadors de programes de suport i orientació laboral o els més de 300 policies turístics.

Durant una compareixença del vicepresident Econòmic del Govern davant la comissió d’Hisenda i Pressupost, la diputada Aguiló ha defensat la necessitat de redistribuir els efectius i treballar per eliminar estructures duplicades, però ha recordat que el nombre de treballadors públics de la nostra comunitat està per sota de la mitja nacional. Aguiló ha apostat per  redistribuir efectius o amortitzar els llocs de feina que no són necessaris, però ha demanat al Govern “que no deixin que el sector públic desaparegui allà on és necessari” ja que serveix per garantir l’Estat del Benestar.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube