Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE acusa al PP d’oposar-se a l’obertura de l’edifici de consultes externes de l’Hospital d’Eivissa i millorar la qualitat assistencial

v74Grup Parlamentari Socialista

El portaveu adjunt del Grup Socialista al Parlament de les Illes Balears, Vicenç Thomàs, ha acusat al PP d’oposar-se a la millora de l’atenció sanitària dels ciutadans d’Eivissa i Formentera amb la posada en marxa de l’edifici de consultes externes del nou Hospital d’Eivissa.

 

Thomàs ha manifestat que els beneficis tant pels eivissencs i formenterencs, com pels professionals sanitaris, són evidents i ha recordat que la construcció del nou hospital es va fer mitjançant una concessió administrativa que preveu que des del passat 1 de juliol l’Ibsalut està pagant per un edifici que no s’utilitza. En opinió del diputat socialista, la posada en marxa del edifici de consultes externes facilitaria millors espais i condicions als usuaris del centre i per tant s’ha mostrat sorprès per la negativa del PP a impulsar la seva obertura.

La posada en marxa de l’edifici de consultes externes del nou Hospital d’Eivissa era un dels punts que s’ha debatut avui en el Ple del Parlament, gràcies a la moció del Grup Socialista de política sanitària. Entre els punts aprovats, Thomàs ha destacat el compromís de que les llistes d’espera es facin públiques cada tres mesos, com a mesura de transparència i s’ha mostrat satisfet per la rectificació de la conselleria de Salut, Família i Benestar Social del Govern.

Ajudes desplaçaments
Per altra part, el diputat socialista ha destacat l’acord que afecta sobre tot als ciutadans de Menorca, Eivissa i Formentera i que fa referència a prioritzar i restablir de forma immediata les ajudes a pacients i acompanyants que s’han de desplaçar per rebre atenció sanitària. Thomàs ha dit que aquest fet és un reconeixement de que el PP havia deixat de donar aquest servei, malgrat que funcionava i era molt beneficiós pels ciutadans, i que ara tornarà a prioritzar.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube