Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE demana impulsar el Pacte d’Acció per al Transport Aeri a Menorca

v77Grup Parlamentari Socialista

El Grup Socialista ha demanat un impuls al Pacte d’Acció per al Transport Aeri a Menorca que varen signar tots els grups polítics abans de les eleccions.

 

El diputat Damià Borràs ha defensat la necessitat de complir aquest compromís que varen subscriure totes les forces polítiques per acabar definitivament amb la precarietat i carestia del transport aeri a l’illa de Menorca, podent desenvolupar així la seva activitat econòmica i social.

Borràs ha criticat que el PP no vulgui adherir-se ara a aquest pacte per resoldre el problema del transport aeri, quan sí que va signar l’acord abans de les eleccions. El diputat socialista ha dit que és una reivindicació de la societat menorquina fer un front comú de tots els partits polítics davant una situació que arrossega fa massa anys de freqüències insuficients, horaris inadequats i tarifes abusives.

Des del Grup Socialista s’ha demanat que el president del Govern convoqui als representants de tots els partits polítics signants del Pacte d’Acció per al Transport Aeri a Menorca, així com el Govern i portaveus al Consell Insular de Menorca per acordar el camí tècnic-legal capaç d’acabar amb aquesta situació.

El diputat Borràs ha recordat el compromís que es va subscriure de treballar des de la col•laboració entre tots i amb la intenció de consensuar un camí per resoldre la precarietat i les mancances del transport aeri. Borràs ha recordat que han passat sis mesos des de la signatura del pacte i que és necessari que el Govern prengui la iniciativa per resoldre aquesta reivindicació.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube