Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE denuncia la situació a Somàlia i proposa una línia d’ajudes humanitàries

v82Grup Parlamentari Socialista

El Grup Parlamentari Socialista ha presentat una proposició no de llei per a denunciar la situació de catàstrofe humanitària de Somàlia i per a demanar una línia d’ajut per contenir-lo.

La diputada socialista, Cristina Rita, ha exposat la situació extrema que estant vivint milions de persones en aquest país, que a la situació de fam s’uneix les greus accions contra els drets humans. Rita ha justificat que davant aquesta situació, el Grup Socialista ha presentat aquesta iniciativa per la qual es demana al Parlament que constati que la situació que es viu a Somàlia és una crisi humanitària, que també s’estan violant els drets humans de la població. La proposta també demana al Govern que habiliti una partida pressupostària d’emergència directament o a través de l’Agència de Cooperació Internacional de les Illes Balears, per poder remetre aquesta ajuda a la regió, i que també es faci una campanya de sensibilització per recaptar ajuts per part de la ciutadania i de les empreses.

Rita ha agraït la voluntat d’acord de la resta de grups polítics que han donat suport, durant la reunió de la Comissió d’Assumptes Socials i Drets Humans del Parlament, a que s’habiliti una partida econòmica dels fons de l’Agència de Cooperació Internacional de les Illes Balears per Somàlia.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube