Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE acusa al PP d’oposar-se a un calendari de pagament als proveïdors del Govern

v83Grup Parlamentari Socialista

El Grup Parlamentari Socialista ha acusat al PP d’impedir i obstaculitzar la formalització d’un calendari de pagament per als proveïdors del Govern.

 

La diputada Bel Oliver ha manifestat que amb aquesta oposició a fixar un calendari de pagament, el PP ha posat de manifest les seves prioritats, ja que pot pagar 10 milions d’euros a Acciona pel Palau de Congressos i no vol fer cap compromís de pagament als petits proveïdors o entitats del tercer sector.

Oliver, que ha defensat la proposició no de llei presentada pel Grup Socialista en la Comissió d’Economia del Parlament, ha dit que el Govern està anunciant des de fa mesos la presentació d’aquest calendari, que a finals del mes d’octubre encara no és una realitat. La diputada socialista ha recordat la urgència que tenen molts proveïdors per conèixer quan el Govern pagarà el que té pendent. A més, Oliver ha manifestat que en aquests mesos l’Executiu no ha aconseguit signar el préstec amb les entitats financeres per avançar en els pagaments, degut als seus missatges negatius i catastrofistes que poca confiança han generat.

La diputada Oliver ha recordat com el Govern s’havia compromès al mes de juliol, arrel de l’aprovació del Pla de Sanejament, a pagar als proveïdors. També el passat 5 d’octubre, el portaveu del Govern va comparèixer davant els mitjans de comunicació i es va comprometre a presentar un calendari de pagaments.

Per la diputada socialista, no hi han més excuses per retardar aquest calendari i ha exigit al Govern que compleixi amb la seva obligació de pagar. “A hores d’ara, el Govern ja ha de saber si es podrà pagar enguany o si serà l’any qui ve”, ha manifestat.

La proposició no de llei presentada pel Grup Socialista, i que ha estat rebutjada amb els vots del PP, instava al Govern de les Illes Balears a que, en el termini d’un mes, presenti un calendari on es detallin les dates en què es faran efectius els pagaments a les empreses i entitats que tenen comptes pendents amb el Govern.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube