Imprimeix
PDF

Les jornades formatives de les JSIB contraposen el model socialista amb els retalls de la dreta

v84Les jornades Formacció 2011 s’han presentat avui i tindran lloc aquest cap de setmana a Alcúdia

Les Joventuts Socialistes de les Illes Balears han presentat el programa de les seves jornades anuals de formació, Formacció  2011. La trobada d’ enguany tindrà lloc a Alcúdia entre el 28 i el 30 d’octubre. Durant aquest cap de setmana diferents representants del socialisme balear tindran ocasió d’intercanviar opinions i preocupacions amb els 150 joves inscrits a les jornades.

Xisco Dalmau, Secretari General de les JSIB, ha explicat que “L’objectiu principal de la desena d’activitats programades és conscienciar entre els joves del que s’hi juguen el proper 20 N”. En aquest sentit es contraposarà el model del PSOE i el del PP per als propers 4 anys.

Segons Dalmau en els propers 4 anys s’han d’endegar reformes necessàries per al manteniment de l’Estat del Benestar a Espanya. “Vivim moments clau, està en joc decidir com serà el nostre futur i en aquest procés es molt important que els joves participin i sàpiguen que els socialistes son la garantía per al manteniment d’una societat justa i igualitària”.

Entre els mòduls formatius que s’hi presentaran destaca la trobada amb els caps de llista del PSIB-PSOE al Congrés i al Senat, Pablo Martín i Antoni Manchado explicaran les reformes aplicades al Govern Central en matèria econòmica. Ho faran en un mòdul titulat “Necessitat, pragmatisme i esquerra”.  

Les jornades seran inaugurades divendres per la Portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Francina Armengol i duraran fins el dia 30. Francesc Antich, Secretari General del PSIB-PSOE, s’encarregarà de la cloenda.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube