Imprimeix
PDF

Pablo Martín i Antoni Manchado expliquen als joves les propostes electorals del PSOE

v86Toni Manchado anima als joves a començar a desmontar les mentides de la dreta. L’Estat del Benestar no s’ha de desmantellar. Hi ha alternatives.

Alcúdia,29/10.- Pablo Martín, cap de llista del PSOE al Congrés dels Diputats, i Toni Manchado, candidat al Senat, han presentat les propostes electorals del PSOE a un centenar de membres de Joventuts Socialistes de les Illes Balears (JSIB),que aquest cap de setmana celebren les seves jornades de Formacció 2011.
“Els joves són un dels grups prioritaris per al Partit Socialista. Per això tenim tot un seguit de propostes per donar solució als problemes que més les preocupen: la feina i l’educació”, ha dit Pablo Martín. Les propostes socialistes estan adaptades a les necessitats de cada grup, ja que “no és el mateix un jove que ha abandonat el sistema educatiu i ara no té feina, que un altre, que té 30 anys, està ben format però no troba un lloc de treball”, ha dit.
El PSOE oferirà formació als joves desocupats menors de 20 anys que han abandonat el sistema educatiu, amb una major oferta de Programes de Qualificació Professional Inicial. I per als majors de 30 anys, el PSOE  proposa contractes en pràctiques de amb igual salari i protecció social plena, mitjançant bonificacions en els pagaments a la seguretat social a les empreses que els contractin, prorrogables en funció de les necessitats i el compliment dels objectius del programa.
Pablo Martín ha reconegut que les xifres de l’atur són “històriques i insostenibles en un pais democràtic”, però ha opinat que gràcies a l’existència de l’Estat del Benestar, d’uns subsidis i ajuts als que ja no tenen res, hem evitat les situacions totalment desesperades, amb suïcidis massius,com varen succeir durant la darrera gran crisi econòmica mundial, en 1929.
Manchado crida a la mobilització dels joves
“Hem de començar a desmontar la fal•làcia de la dreta, que diu que l’Estat del Benestar és massa car,i els usuaris l’han de pagar”, ha dit Toni Manchado durant la seva intervenció. El candidat a senador ha opinat que “l’Estat del Benestar s’ha de revisar, però amb unes línies vermelles molt clares” . Si es comencen posar co-pagaments per una cosai altra, és qüestió de temps que els ciutadans hagin de tornar a pagar tot el que ja financien amb els seus imposts. El PP “ens vol fer creure que és acceptable fer pagar per als serveis s bàsics”, ha dit.
Manchado ha animat als joves a començar a desmontar els missatges de la dreta mediàtica, política i econòmica, que ens està fent creure que no hi ha alternatives. Retallar l’Estat del Benestar és retallar drets. Però es pot fer d’una altra manera, ha defensat.

Les jornades, de tres dies de duració, varen ser inaugurades ahir per Francina Armengol,secretària general de la Federació Socialista de Mallorca. També hi va haver una ponència sobre política econòmica, a càrrec de Carles Manera i Antoni Alemany. Avui, el programa inclou ponència sobre la Llei del Bon Govern i la Bona Administració (Antoni Diéguez i Lourdes Aguiló), un taller de comunicació (Antoni Terrassa) i una ponència sobre els retalls i la defensa de l'Estat del Benestar, amb la participació de Vicenç Thomàs, Jaume Garau i Rafi Sánchez. La cloenda de la Formacció, demà,compta amb la presència del secretari general del PSIB-PSOE, Francesc Antich, entre d'altres

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube