Imprimeix
PDF

Els joves socialistes denuncien la “política contra la joventut” del Govern del PP

alt

JSIB exigeix a NNGG que doni la cara davant l'ofegament del jovent a Balears

Joventuts Socialistes de les Illes Balears (JSIB) han denunciat avui la “política contra la joventut” del Govern del Partit Popular, que ahir va anunciar la suspensió de totes les ajudes del 2011 per a entitats juvenils, les seves activitats i fins i tot iniciatives per als joves a través dels ajuntaments.

“Exigim a Noves Generacions que doni la cara i que defensi els interessos de la joventut a Balears, una joventut totalment ofegada pel Govern del Sr. Bauzá”, ha declarat Francesc Dalmau, secretari general de JSIB.

“Més d'un centenar d'entitats es veuran afectades per la suspensió dels ajuts anunciats ahir al BOIB”, ha denunciat Dalmau. El Govern ha deixat sense efecte les convocatòries d'ajuts per a projectes habituals o puntuals en matèria de joventut i per al manteniment de les associacions juvenils per a l'any 2011. Igualment es varen anular les ajudes als ajuntaments per dur a terme iniciatives en benefici dels joves als seus municipis. I, a més,  es varen suspendre els ajuts en matèria d'escoles de formació d'educadors de temps lliure.

Aquestes ajudes, que no suposen molt de doblers, permetien dur endavant projectes destinats a la promoció i el desenvolupament dels joves, a fomentar l'associacionisme, a programes de salut, inclosa la sexual i reproductiva, a associacions estudiantils universitàries, d'oci i temps lliure, culturals, d'identitat i de llengua.

“Ho estan aturant tot, moltes d'aquestes associacions i iniciatives depenen dels ajuts”, ha explicat Dalmau. Segons JSIB, la situació de les associacions juvenils és encara més greu, tenint en compte que el Consell de Mallorca no ha nomenat director general de joventut ni té conselleria responsable de la matèria.

I sense oblidar que el Govern no paga el que deu al Consell de la Joventut de les Illes Balears, una entitat de dret públic creada mitjançant una llei en el Parlament de les Illes Balears. El Consell va anunciar fa un parell de dies que li han tallat el llum perquè no pot pagar a GESA, perquè el Govern no paga. 

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube