Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE reclama al Govern que rectifiqui la decisió de no executar la reforma de l’hospital de Manacor

vthomasEl portaveu adjunt i diputat del Grup Socialista, Vicenç Thomàs, ha demanat a la consellera de Salut, Família i Política Social, Carmen Castro, que el Govern rectifiqui la seva decisió de no executar el projecte de reforma i ampliació de l’hospital de Manacor.

 

Thomàs ha acusat a Castro de no prioritzar l’atenció sanitària amb decisions com la paralització d’aquest projecte de l’hospital de Manacor, i ha reclamat que es rectifiqui. Durant la sessió de control al Govern en el Ple del Parlament, Thomàs ha recordat que l’activitat assistencial en l’hospital ha augmentat molt en els darrers anys, incrementant el número d’intervencions quirúrgiques, doblant el nombre de treballadors, augmentant un 30% l’atenció en urgències o un 50% les consultes externes.

 

El diputat socialista l’hi ha recordat a la consellera Castro que el projecte d’ampliació i reforma de l’hospital de Manacor és una necessitat i una reivindicació de tot el Llevant de Mallorca, que ha comptat amb el suport d’una gran part dels ajuntaments de la zona, fins i tot del PP. Thomàs ha dit que en cas de no executar-se l’obra s’està renunciant a una inversió de més de inversió de 2 milions d’euros durant quatre anys.

 

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube