Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE exigeix al Govern mesures de reactivació econòmica per lluitar contra una xifra històrica d’aturats

joanaLa diputada socialista, Joana Barceló, ha manifestat que les dades d’aturats a les Illes Balears han marcat una xifra històrica en un mes d’octubre i ha remarcat “que és el pitjor de la història estadística de les Illes Balears a nivell laboral”. Barceló ha demanat al Govern que es posi les piles ja que els pressupost del 2012 a més de baixar inversions no hi ha cap mesura de reactivació econòmica.

La diputada socialista ha afirmat que les xifres són profundament preocupants per què a més de la seva crueltat, marquen un canvi de tendència en la recuperació d’ocupació que hi havia hagut a les Illes Balears. Barceló ha afegit que a aquesta situació s’afegeix el fet que no hi ha per part del Govern cap actuació. “Cap mesura d’incentivació de l’economia nova des de que governa el PP, cap actuació de concertació laboral, ni cap programa o projecte específic de lluita contra l’atur”, ha dit la diputada.

Des del Grup Socialista s’ha destacat la preocupació que mostren les xifres d’aturats, ja que mai a un mes d’octubre s’havia arribat a 86.924 treballador a l’atur, amb 2.100 persones aturades més que l’any passat. La diputada socialista ha remarcat que s’han destruït més de 6.200 llocs de feina en relació a l’octubre de l’any passat. I a més, l’ocupació no havia caigut mai tant en un més d’octubre, amb 31000 persones ocupades menys, del mes de setembre a octubre. Barceló ha recordat que totes aquestes xifres es donen després d’una temporada turística històrica.

 

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube