Imprimeix
PDF

Armengol: “la decisió del Govern Bauzá amb el pressupost del 2012 és pagar als bancs i retallar l’Estat del Benestar”

FAS pleFrancina Armengol, portaveu del Grup Parlamentari Socialista, ha manifestat que la prioritat que té el Govern amb el pressupost del 2012 és “la de pagar als bancs i fer retalls en salut, educació i política social”.

Armengol ha recordat que un pressupost com el que ha presentat el Govern, i que creix més d’un 8,5%, no pot tenir retalls socials. “No és assumible que amb 400 milions d’euros més d’ingressos, el Govern faci retalls en l’Estat del Benestar”, ha dit la portaveu socialista.

Armengol ha aprofitat la pregunta al president Bauzá durant la sessió de control al Govern del Ple del Parlament per acusar-lo de no generar confiança amb tot el procés seguit amb la presentació del pressupost per al 2012. Francina Armengol ha qualificat “autèntic serial” l’espectacle que ha donat l’Executiu del PP, amb rectificacions, canvis de darrera hora i anuncis contradictoris, i fins i tot ha posat en dubte el què va aprovar el passat 31 d’octubre el Consell de Govern.

La portaveu socialista ha destacat l’incompliment del president Bauzá amb l’anunci de presentar el pressupost en temps i forma. Armengol ha recordat que s’han incomplert  dues lleis amb la forma d’actuar del Govern, la Llei de Finances de la Comunitat Autònoma i la Llei de Bon Govern. La primera al no presentar el pressupost abans del dia 30 d’octubre al Parlament, mentre que en referència a la del Bon Govern s’ha incomplert l’obligació de l’Executiu d’exposar públicament l’avantprojecte de pressupost per a que els ciutadans participin en el capítol d’inversions.

 

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube