Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE posa en marxa la campanya “més important dels darrers 30 anys”

DSC02892Palma, 3 Novembre 2011.- El PSIB-PSOE ha posat en marxa avui “la campanya més important dels darrers 30 anys”, amb una aferrada de cartells simbòlica davant la Unitat Bàsica de Salut de El Molinar, a Palma, un dels centres de salut construïts durant la passada legislatura de govern socialista a Balears.

 

“Ens hi jugam molt en aquesta campanya. Som molt conscients i per això lluitarem amb tota la nostra força pel que volem”, ha explicat Pablo Martín, cap de llista del PSIB-PSOE al Congrés dels Diputats. El lema de campanya socialista “Lluita pel que vols / Pelea por lo que quieres” es refereix precisament a la defensa dels pilars bàsics de l'Estat del Benestar, com salut i educació, que defensam com a universals, de qualitat i gratuïts.

 

“Aquesta campanya tracta d'explicar i contraposar els dos models”, ha dit Antoni Manchado, candidat al Senat per Mallorca. Per una banda “un model social, l'Espanya dels drets de tots, i per una altra, l'Espanya dels privilegis” que vol el Partit Popular. Manchado ha explicat com els socialistes volen seguir fent feina en el “mandat” iniciat en 1982, que ha anat ampliant drets dels ciutadans i ciutadanes.

 

“El PP té un programa parcialment ocult que vol descafeïnar els drets, vol convertir els drets de tots en privilegis d'uns pocs”, ha opinat Manchado.

 

Els i les socialistes dedicaran els pròxims dies a reunir-se amb multitud de col·lectius, associacions i ciutadans per explicar les propostes i plantejaments que té el PSOE de cara als propers quatre anys de govern. En total, es faran uns 200 actes de proximitat, entre taules informatives, cafès, actes de “candidat respon”, mítins, sopars i trobades.

 

En l'aferrada simbòlica de cartells han participats la major part dels membres de la candidatura de Mallorca, incloses Divina Muñoz (número 4 al Congrés dels Diputats) Sarah Alonso (candidata al Senat) i els suplents Andreu Carles López Seguí, Aina Rado, María Durán, Laura Cuenca Rodríguez, Josep Lluis Màdico i Bernat Jofre. També hi han estat presents els secretaris generals del PSIB-PSOE, Francesc Antich, i de la Federació Socialista de Mallorca, Francina Armengol.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube