Imprimeix
PDF

Pablo Martín i Sarah Alonso presenten “dotze bones raons per votar al PSIB-PSOE”


martin alonsoPablo Martín, cap de llista del PSIB-PSOE al Congrés dels Diputats, i Sarah Alonso, candidata al Senat per Mallorca, han presentat avui “dotze bones raons per votar el PSIB-PSOE en les properes eleccions generals del 20 de novembre”. Iniciatives profundament socialdemòcrates per a la reactivació econòmica i de defensa de l'Estat del Benestar.

Les xifres de l'atur, “insostenibles en democràcia”, han de menester respostes i propostes clares, ha explicat Pablo Martín. Per això, dintre del bloc de mesures per a la reactivació econòmica, els socialistes faran un gran acord per l'ocupació, amb un Pla d'Ocupació Juvenil i programes d'integració laboral per a les persones en atur majors de 55 anys, que ara mateix es troben en una situació molt difícil.

El PSOE també aprovarà una llei d'insolvència personal que obligui a les entitats bancàries a oferir als clients hipotèques amb la dació de l'habitatge com a única garantia de pagament. Aquesta possibilitat ja existeix actualment, però com que els bancs no estan obligats, no ho ofereixen. “Volem garantir que els ciutadans i ciutadanes tenguin aquesta opció”, ha explicat Martín. A més, els socialistes reforçaran el paper mediador del Govern entre els bancs i les persones que no puguin pagar la hipoteca, oferint crèdits ICO per ajudar a les famílies amb dificultats i mediant en la renegociació dels crèdits.

El PSOE impulsarà una Llei de Foment Empresarial, per facilitar la creació de noves empreses, reduint les càrregues administratives i fomentant la internacionalització de les pimes. Els i les socialistes també posaran en marxa una Oficina contra el Frau Fiscal, que lluiti contra el blanqueig de capitals i el frau. I reforçaran la “política fiscal progressiva, redistributiva i socialista” sobre les grans fortunes i les SICAV, perquè pagui més qui més té. I aprovarem una Llei del Canvi climàtic.

Governar els canvis” és un dels objectius del PSOE. Per això, impulsaran un govern econòmic europeu, amb l'aprovació d'un impost sobre les transaccions financeres internacionals (Taxa Tobin) i la creació dels eurobons.

Una bona raó per votar socialista és la garantia i el compromís ferm amb el sistema sanitari públic, gratuït i universal, sense cap tipus de copagaments, ha explicat la candidata a Senadora per Mallorca, Sarah Alonso. En educació, es reforçarà l'accés a l'educació pública entre 0 i 3 anys, i es fomentarà l'Agenda Espanya 2.0, perquè tots els ciutadans i ciutadanes tenguin accés a internet. El PSOE es proposa reduir l'escletxa salarial entre homes i dones, i donarà un termini de 8 anys perquè el 40% dels membres dels consells d'administració de les empreses siguin dones.

La societat ens està demanant una altra forma de fer política, de fer gestió”, ha opinat Sarah Alonso, en presentar les propostes de transparència. El PSOE aprovarà una Llei de Transparència i Accés a la Informació Pública, garantirà l'austeritat de l'administració pública i proposarà les llistes electorals desbloquejades. “Els votants podran triar, dintre d'un partit, a quines persones volen proposar o donar més rellevància”, ha explicat. 

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube