Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE garanteix als veïns de Son Gotleu que sempre defensarà “una escola gratuïta pels seus fills i un centre de salut" on puguin anar

 Palma, 5 / novembre.- Els candidats del PSIB-PSSarah Alonso, candidata al Senat, serveix xocolate calentOE al Congrés dels Diputats i al Senat s'han acostat avui a la barriada de Son Gotleu per escoltar les preguntes i les peticions dels ciutadans i ciutadanes, i explicar-lis el ferm compromís socialista amb l'educació i la sanitat gratuïta i universal.

"Hem vengut a Son Gotleu en aquest segon dia de campanya perquè aquest és un barri especialment afectat per la crisi econòmica i pel problema de l'atur. Hi ha molta gent que ho està passant malament i hem volgut venir a parlar amb ells", ha explicat Antoni Manchado, candidat socialista al Senat per Mallorca.

Els ciutadans estan especialment preocupats per la seva situació econòmica i també tenen por del desmantellament de l'estat del benestar. Els socialistes han explicat a tots els que s'han acostat que "sempre tindran una escola gratuïta per dur els seus fills, que sempre tindran sanitat gratuïta per a ells mateixos, i que mentre duri la crisi, tindran el suport econòmic de l'estat per ajudar-los a sortir endavant", ha dit Manchado.

"La crisi no l'hem inventada nosaltres", ha dit el candidat al Senat, qui sí ha recordat que les propostes per sortir endavant són molt diferents segons de quin partit venguin. "Aquestes eleccions s'enfronten dos models molt diferents: el model dels drets de tots, que és el model socialista, i el model dels privilegis que defensa el PP, que no fan més que retallar l'Estat del Benestar", ha opinat.

Segons les darreres enquestes, a Espanya hi ha actualment uns 8,5 milions de persones que encara no han decidit a qui votaran. Moltes d'elles estan en una situació laboral i personal molt difícil. Manchado ha explicat que la tasca actual dels socialistes és explicar a aquesta gent quina és la nostra proposta, què és el que hem fet fins ara i què proposam per sortir de la crisis tots junts, sense rompre la cohesió social.

Els socialistes han ofert als veïns de Son Gotleu xocolate calent, han repartit informació electoral i paperetes. En l'acte han participat, a més d'Antoni Manchado, els candidats Pablo Martín, Sarah Alonso i Bernat Jofre. També s'hi ha acostat la secretària general de l'Agrupació de Palma, Aina Calvo.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube