Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE reclama l’execució del tren de Llevant i acusa al PP de paralitzar-lo per motius polítics

webEl candidat del PSIB-PSOE al Senat, Antoni Manchado, ha reclamat l’execució del projecte del tren de Llevant i ha recordat que és una infraestructura sostenible i que està finançada gràcies al conveni ferroviari signat amb el Govern Central. Per Manchado, la decisió del Govern de paralitzar les obres obeeix només a motius polítics, ja que el projecte compta amb finançament econòmic.

Antoni Manchado ha recordat el compromís del PSIB-PSOE per impulsar infraestructures sostenibles, com en aquest cas el tren, i ha manifestat que el projecte Manacor-Artà ajuda també a millorar la comunicació dins la pròpia illa. El candidat socialista ha qualificat l’obra de “bàsica i necessària”, especialment pels ciutadans de la zona de Llevant, i ha dit que el no al tren del Govern del PP va en contra dels interessos d’aquests ciutadans.

Manchado ha posat en valor el compromís del Govern socialista en els darrers anys amb les Illes Balears impulsant inversions a través dels convenis de carreteres, que a Mallorca ha servit per invertir més de 450 milions d’euros, o amb el conveni ferroviari, dotat de més de 440 milions d’euros.

El candidat del PSIB-PSOE al Senat, Antoni Manchado, ha participat en la marxa reivindicativa a favor pel tren de Llevant, juntament amb la portaveu al Parlament i secretària general dels Socialistes de Mallorca, Francina Armengol. Manchado ha explicat que el motiu de la seva presència en aquest acte era el compromís dels candidats socialistes d’estar devora de la gent i de les seves reivindicacions. Un destacat grup de dirigents i representants del PSIB-PSOE han pres part també en l’acte, com els diputats Vicenç Thomàs, Bel Oliver i Cosme Bonet, el portaveu al Consell de Mallorca, Jaume Garau, així com batles, portaveus i regidors dels municipis de Manacor, Sant Llorenç, Artà, Son Servera i Capdepera.

 

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube