Imprimeix
PDF

Pablo Martín: “A Espanya el futur serà millor si governam els socialistes”

DSC02947Pablo Martín, candidat del PSIB-PSOE al Congres dels Diputats, ha assegurat que el proper 20 de novembre està en joc la igualtat entre els ciutadans. Segons  Martín protegir uns serveis públics de qualitat, com fa el Partit Socialista, és vetllar per la solidaritat i la igualtat de drets. El candidat ha fet aquestes declaracions durant una trobada amb militants i simpatitzants a Lloseta, on ha denunciat l’actitud hipòcrita del PP davant dels problemes que viu Espanya actualment.

“Hem de tenir molt en compte que quan defensem una sanitat o una educació publiques i gratuïtes, del que estem parlant és de defensar la igualtat entre els ciutadans” ha dit el candidat socialista. Segons en Pablo Martín, el PP amenaça amb trencar aquesta igualtat, aconseguida després d’anys de lluites, amb les seves polítiques de retall.

Seguint l’analogia de la cançó “Bridge over troubled water” de Simon and Garfunkel, el candidat del PSIB-PSOE al Congrés dels Diputats ha afegit que els socialistes “som l’únic pont sobre les aigües turbulentes”. Una garantia, ha dit, de que tothom sortirà enfortit i al mateix temps de l’actual situació de crisi econòmica.

D’altra banda, Martín ha qualificat d’hipòcrita l’actitud del PP davant els problemes que viuen actualment els ciutadans. Així, s’ha referit al “canvi d’opinió” del PP sobre el nou sistema de finançament balear. Martín ha remarcat com la oposició de Mariano Rajoy s’ha convertit en lloança per part del director general de pressuposts del Govern Balear. “Si ara tenim uns millors pressuposts és gràcies a l’esforç dels socialistes i del govern de Francesc Antich” ha dit.

També ha insistit que la set de poder porta als populars a “ votar en contra de reformes com la llei del divorci o la del matrimoni homosexual, de les quals després, ells mateixos se’n beneficien”. “Son el partit de la negació i no pas dels treballadors” ha afegit.  

Per últim, Martín ha assegurat que seria inadmissible que el proper 20 de novembre el PP guanyés per “la incompareixença dels progressistes a les urnes”. En aquest sentit, ha demanat la participació i el vot pel PSIB-PSOE, especialment a aquells que encara no saben a qui votar.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube