Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE proposa fer dos debats electorals a Balears

DSC02956 Palma, 7/11.- El PSIB-PSOE ha proposat avui la celebració de dos debats electorals a Balears, un de tots els partits polítics amb representació parlamentària a Balears o a les Corts Generals, i un altra cara a cara entre els candidats dels dos partits amb opció de governar a Espanya després de les eleccions.

 

"Els ciutadans i ciutadanes tenen dret a conèixer i contrastar els programes electorals de tots els partits", ha opinat Pablo Martín, cap de llista del PSIB-PSOE al Congrés dels Diputats. Conèixer els programes electorals i conèixer els candidats permetrà als ciutadans i ciutadanes apropar-se més a la política i a les persones que demanen la seva confiança.

 

Martín ha opinat que "pot ser així coneixerem una mica el programa del PP, que és el gran desconegut, el gran absent de la campanya". Sembla que els conservadors tenen por de dir el que realment faran si guanyen, ja que en aquest cas els resultats poden ser diferents del que actualment diuen les enquestes.

 

El cap de llista del PSIB-PSOE al Congrés dels Diputats considera que donar més transparència a la política és una de les demandes de la ciutadania. "Ens hi jugam molt en aquestes eleccions. Hem de confrontar programes i polítiques". Més transparència vol dir també més participació, ha dit durant una visita al Mercat de Pere Garau. Martín ha explicat als comerciants les iniciatives socialistes i ha donat resposta a les seves preguntes.

 

"Lluita pel que vols" és el lema de campanya dels socialistes, que han fet de la defensa de l'Estat del Benestar el principal eix de la campanya electoral. L'Estat del Benestar es pot ajustar, però amb línies vermelles molt clares que no es poden traspassar. Defensam l'educació i la salut pública, universal i gratuïta. "No permetrem que els drets de tots es converteixin en privilegis d'uns pocs" , ha dit Martín. I per pagar-ho, els socialistes proposen una reforma fiscal amb més progressivitat, un impost a la banca i a les transaccions financeres internacionals.

 

També han participat en la visita la candidata socialista al Senat Sarah Alonso i membres del Grup Municipal Socialista, com Aina Calvo, Maribel González, Begoña Sánchez, Antoni Donaire i José Hila.

 

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube