Imprimeix
PDF

Armengol: “el Govern perd una oportunitat de reactivar l’economia amb els pressuposts per al 2012”

FAS pregunta_ple_081111La portaveu socialista acusa a Bauzá de beneficiar únicament la iniciativa privada lligada a l’especulació urbanística i ofegar la iniciativa vinculada a la cultura o els serveis socials.

La portaveu del Grup Socialista, Francina Armengol, ha afirmat que “el Govern perd una oportunitat de reactivar la recuperació econòmica amb el projecte de pressupost”, que ha estat lliurat avui al Parlament. Per Armengol, Bauzá ha preferit destinar 1 de cada 5 euros a pagar als bancs per disminuir el deute, mentre ha reduït un 30% la inversió pública i fa retallades en sanitat, educació o polítiques socials.

Des del Grup Socialista, la portaveu Francina Armengol ha acusat al Govern de tenir un pressupost que creix un 8,5%, gràcies principalment als més de 450 milions d’euros del nou sistema de finançament autonòmic, i a la vegada retallar més de 55 milions d’euros en Educació o destinar menys pressupost a Sanitat.

Durant la sessió de control al Govern, Armengol ha acusat a Bauzá de no voler impulsar la recuperació econòmica des de l’Administració, reduint un 30% el capítol d’inversions, més de 50 milions d’euros. Per Armengol, des de l’Administració també es poden fer coses per la recuperació econòmica que ajudarien a disminuir la xifra d’aturats, i ha recordat que el pressupost del Govern no conté cap mesura concreta per aquesta reactivació. Francina Armengol ha acusat a Bauzá de deixar la recuperació “únicament a la iniciativa privada lligada a l’especulació urbanística, mentre que ofeguen la iniciativa privada vinculada al món de la cultura o als serveis socials”.

 

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube