Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE denúncia que el Govern exclou a sindicats i empresaris de la direcció d’organismes de la CAIB

Joana Barcel_webLa diputada del Grup Socialista, Joana Barceló, ha denunciat la decisió del Govern d’excloure la presència de les organitzacions sindicals i empresarials en tots els consells o òrgans de direcció que treballen en la negociació o concertació socioeconòmica de l’Administració autonòmica. Barceló ha manifestat que a aquesta exclusió de sindicats i empresaris s’afegeix també la l’ofeg econòmic al qual els està condemnant el Govern, amb la supressió de tot suport econòmic.

Joana Barceló ha acusat al Govern de menysprear el diàleg i la concertació amb sindicats i organitzacions empresarials, especialment en l’actual situació de crisi econòmica. La diputada socialista ha dit que el PP està dinamitant el diàleg amb aquesta decisió que suposa una passa endarrere entorn el consens per a fer polítiques de reactivació econòmica que ajudin a sortir de la crisi. Barceló ha manifestat que difícilment es pot treballar per reduir la xifra de quasi 87.000 aturats que hi ha a les Illes Balears si el Govern no vol implicar a la resta de partits polítics, sindicats o organitzacions empresarials.

El projecte de pressupost per al 2012, en el seu articulat, modifica la Llei 2/2011, de 22 de març, per la qual es regula la participació institucional de les organitzacions empresarials i sindicals més representatives de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. La diputada Barceló ha recordat que aquesta llei va ser aprovada per unanimitat al mes de març i que la seva modificació no és conjuntural sinó que definitiva. Per tant, s’exclou a les organitzacions sindicals i empresarials en tots els consells o òrgans de direcció, i es redueix la seva participació a un caràcter consultiu o d’assessorament.

 

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube