Imprimeix
PDF

El PSOE aprovarà una Llei de Foment Empresarial per ajudar a les petites i mitjanes empreses

CIMG0774 Sarah Alonso: "No podem tornar a créixer sobredimensionant un sector que ja ens ha esclatat a les mans"

Sineu, 9/novembre.- El PSOE aprovarà una nova Llei de Foment Empresarial per facilitar i estimular la creació de noves empreses i donar suport a iniciatives innovadores de les petites i mitjanes empreses, si guanya les eleccions del proper 20 de novembre.

"Amb aquesta llei, millorarem el finançament de les petites i mitjanes empreses, reduirem càrregues administratives, impulsarem la seva consolidació i creixement", ha explicat Sarah Alonso, candidata del PSIB-PSOE al Senat per Mallorca. Innovació no vol dir tan sols empreses tecnològiques, sinó també noves formes d'oferir productes, de presentar-los, d'abordar el mercat.

"La reactivació econòmica és la nostra prioritat, però no podem tornar a créixer damunt un sector que ja ens ha esclatat a les mans, com és la construcció. No podem tornar a crear una gran bimbolla immobiliària", ha opinat. No es pot sortir d'un problema amb la mateixa fórmula que el va crear.

Alonso ha explicat les iniciatives en matèria de reactivació econòmica als comerçants del mercat de Sineu, on avui matí ha repartit informació electoral entre els veïns.

"És important començar a moure l'economia. El PSOE té propostes clares, el PP té promeses sense concretar", ha opinat. Alonso ha recordat que "a Balears ja sabem que una cosa és el que prometen en campanya electoral i una altra el que fan", en referència a la promesa electoral estrella del PP de pagar als proveïdors en 25 dies. Els primers quatre mesos de govern no han pagat pràcticament a ningú i ara ja diuen que necessitaran un any per posar-se al dia.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube