Imprimeix
PDF

EL PSIB-PSOE creu bàsica la celebració d’un cara a cara

rojo 1El PSIB PSOE ha rebut positivament la noticia que després de les negociacions pertinents es pugui celebrar un cara a cara entre  Pablo Martín y Miquel Ramis. Els socialistes consideren que també seria interessant celebrar un debat entre totes les formacions polítiques que concorren a les eleccions i segueixen oberts a fer-ho. La negativa del PP a fer més d’un debat a la televisió pública dificulta aquesta segona trobada.

 

Segons el PSIB-PSOE, la confrontació de propostes és una part essencial del procés democràtic. Els debats electorals són garantía d'una ciutadania ben informada i ajuden a donar a conèixer els programes electorals. Per aquest motiu els socialistes han demanat en diverses ocasions que el PP participi.

 

Des del Partit Socialista també insisteixen en que, si han decidit fer un cara a cara, és perquè , davant la negativa del PP de celebrar dos debats, es considera prioritari poder confrontar els programes de les dues formacions majoritàries, les úniques amb possibilitats de formar govern. Els socialistes, per suposat,  insisteixen en que segueixen completament oberts a aquesta possibilitat, amb la resta de forces polítiques amb representació.

 

Durant la campanya i pre-campanya, el cap de llista del PSIB-PSOE al Congrés dels Diputats, Pablo Martín ha participat en tots els debats que s’han celebrat amb la resta de les formacions que concorren a les Eleccions Generals. Des de les files del PSIB-PSOE, lamenten que en cap d’aquestes ocasions el candidat del PP Miquel Ramis hagi assistit i que els populars hagin enviat en cada ocasió segons i tercers membres de les seves llistes.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube