Imprimeix
PDF

El PSOE ajudarà al creixement de les empreses de l'economia social

DSC02999 Palma, 11/11/2011.- El PSOE establirà un tractament fiscal favorable a les empreses de l'economia social que dediquin el seu excedent empresarial a incorporar més treballadors com a socis de l'empresa, ha anunciat avui Antoni Manchado, candidat del PSIB-PSOE al Senat.

"Les empreses d'economia social són cooperatives i associacions, que en temps de crisi resisteixen molt millor la destrucció de feina i en temps de creixement tenen bones oportunitats d'incorporar com a socis a més empleats. Són bons models dintre de la nostra economia", ha explicat Manchado durant una visita al mercat de Son Ferrer, Calvià.

Manchado ha assenyalat la intenció dels socialistes de reforçar aquest tipus d'empreses, amb avantatges fiscals i incorporar-les als plans i mecanismes per al disseny de les polítiques públiques.

També els autònoms són un model que el PSIB-PSOE vol reforçar, continuant amb la feina ja iniciada en les dues legislatures anteriors. Entre 2004 i 2008, els socialistes aprovaren l'Estatut del Treball autònom, una demanda històrica del col·lectiu. En la darrera legislatura, (2008-2011), "hem creat la prestació per cessament d'activitat, pel que ja cotitzen 637.000 autònoms que, si un dia tenen un problema i han de deixar de fer feina, podran tenir una prestació econòmica que serà més alta o més baixa, en funció del temps i de la quantitat que hagin cotitzat", ha explicat.

Manchado ha parlat amb els comerçants i els veïns que han visitat avui el mercat de Son Ferrer, on ha repartit informació electoral. El candidat ha estat acompanyat per Alfonso Rodríguez, portaveu del PSIB-PSOE a Calvià, i d'altres regidors i militants.

Els socialistes de Calvià han animat a la gent a anar a votar dia 20 de novembre. "Que no es quedi ningú a ca seva", han dit.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube