Imprimeix
PDF

El PSOE defensa la reactivació de l’economia sense fer amputacions a l’estat del benestar

DSC03002El candidat del PSIB-PSOE al Congrés dels Diputats, Pablo Martín, ha explicat que les propostes socialistes es centren a reactivar l’economia, generar ocupació i consolidar l’estat del benestar. Martín ha defensat les propostes del programa electoral socialista en el Debat organitzat pel Club Diario de Mallorca en el que també han intervingut els caps de llista Miquel Ensenyat (PSM-IV-ExM), Alejandro Aparicio (IU) i el número sis de la llista popular al Congrés Rogelio Araujo.

La crisi econòmica ha centrat el debat. El candidat socialista ha assegurat que aquest és el moment que “els que més tenen siguin més solidaris y ajudin a que tots sortim alhora de la crisi”. Davant del PP, que considera que l’única forma de recuperar l’economia és reduir l’administració i fer retalls, els socialistes proposen crear nous imposts per la banca i les grans fortunes.

Pablo Martín també ha recordat que el PSOE proposa fer els serveis públics més eficients sense retallar les prestacions. “Al contrari- ha recordat- del que ha fet el PP allà on governa”. Per fer-ho, Martín ha recordat que els socialistes crearan nous tributs sobre el tabac i l’alcohol que permetran mantenir una sanitat pública universal i gratuïta de qualitat.  

El candidat del PSIB-PSOE també a assegurat que és una fal·làcia creure que la recuperació arribarà només per un canvi de govern. En aquest sentit però ha assegurat que les mesures d’estímul que planteja el PSOE induiran a la recuperació de la economia i de la ocupació en una període d’entre 6 i 18 mesos. 

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube