Imprimeix
PDF

Pablo Martín fa una crida a la mobilització a Balears: “ens hi jugam molt”

IMG 0268 Palma, 12/novembre.- El cap de llista del PSIB-PSOE al Congrés dels Diputats, Pablo Martín, ha fet avui matí una crida a la participació en les eleccions de dia 20 de novembre. "Ens hi jugam molt, i cada persona progressista que es quedi en casa és una oportunitat perduda" per sortir de la crisi tots junts, sense deixar ningú enrere, ha declarat.

"El vot ens iguala a tots", ha recordat Martín. Per això, "la única forma de combatre les enquestes, que no són bones, és la mobilització de l'electorat d'esquerres", explicant molt clarament les diferències palpables entre el projecte socialista "seriós, clar i de futur" i el "projecte amagat de retalls del Partit Popular".

"Davant les retallades del PP, que podem veure en aquesta comunitat, el PSOE presenta propostes concretes per poder mantenir l'estat del benestar", ha dit Martín. El PP diu que no retallarà, però no és cert. "Aquí mateix ho podem veure: als pressuposts del Govern per l'any 2012, hi ha 100 milions manco per a educació i 200 milions manco per la sanitat", ha explicat. "Diuen una cosa i fan una altra".

Martín ha afirmat que el PSIB-PSOE aspira a mantenir els 4 escons que té al Congrés dels Diputats. "Aquest és el nostre objectiu", ha dit.

Martín ha animat als ciutadans i ciutadanes de Balears a participar, durant una visita al mercat de l'Olivar, on avui matí ha repartit informació electoral i paperetes, acompanyat per militants de Palma i els regidors socialistes José Hila, Toni Donaire i Andreu Alcover.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube