Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE se suma a les protestes en contra les retallades socials del Govern

 

 

Martn Manchado_Armengol_i_altresEl cap de llista del PSIB-PSOE al Congrés dels Diputats, Pablo Martín, ha denunciat l’autèntic programa del PP son els retalls en serveis socials.  “L’estratègia del PP passa per no explicar el seu programa perquè saben que, de fer-ho així, els ciutadans no els votarien”. Martín ha fet aquestes declaracions abans d’unir-se a la manifestació contra les retallades que ha aplegat més de 3000 persones al centre de Palma.

El candidat socialista ha assegurat que ha Balears ja hem pogut veure en que consisteixen les mesures del PP. “És trist- ha dit- que el PP no s’atreveixi a explicar el seu programa i si a eliminar delegats sindicals o a tallar ajudes a persones discapacitades”.

 

Segons Martín amb 200 milions d’euros menys al pressupost de sanitat i 100 milions menys al d’educació l’estratègia del PP no pot ser cap altra que el retall. “Si diuen que amb aquest nivell de retallada podran oferir els mateixos serveis senzillament estan mentint”. “No volen explicar quins retalls concrets faran, perquè saben que els ciutadans no hi estaran d’acord i tenen por que no els vulguin votar” ha afegit.

 

D’altra banda, el candidat del PSIB-PSOE ha explicat que el programa socialista proposa una sèrie de reformes fiscals per tal d’evitar les retallades en serveis bàsics com sanitat i educació. Així, s’ha referit al impost sobre el tabac i alcohol com dos fonts d’ingressos per a mantenir i eixamplar els serveis actuals de salut. També ha explicat que els socialistes proposen la creació de nous impostos per a la banca i les grans fortunes que aniran dirigits a finançar l’educació i el foment de la ocupació juvenil. 

 

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube