Imprimeix
PDF

Valeriano Gómez defensa els drets socials aconseguits pel PSOE davant els retalls del PP

webValeriano Gómez, ministre de Treball i Immigració, ha manifestat que la sanitat pública, les pensions, el sistema de prestació per aturats o la llei de la dependència han estat gràcies a governs del PSOE. Gómez ha demanat una mobilització del vot socialista per al proper 20-N i ha dit que “no votar és donar un vot a qui no ha fet res per l’Estat del Benestar”.

Gómez ha defensat les reformes impulsades des de l’Executiu i ha afirmat que en el cas de no haver-les aprovades, el país travessaria per una situació de major dificultat i no tendria garantit el sistema de pensions. En el cas de les reformes en el mercat del treball, Gómez ha dit que el principal objectiu ha estat evitar que en situació de crisi, la única resposta de les empreses sigui l’acomiadament de treballadors. En aquest sentit ha recordat que el 85% dels acomiadaments que es donen obeeixen a la reforma que va impulsar el PP a l’any 2002 amb “l’acomiadament express”.

Valeriano Gómez ha dit que el sistema de pensions està garantit i no necessita de més reformes com les que vol impulsar el PP si arriba a governar, mitjançant una revisió cada dos anys amb un informe del Govern. L’actual ministre de Treball ha defensat la necessitat de mantenir uns bons sistemes de protecció social per garantir la convivència.

Gómez ha participat en un acte electoral a Capdepera que ha aplegat a més de 150 simpatitzants i militants socialistes i que ha comptat amb la presència dels candidats al Congrés, Pablo Martín, i del Senat, Antoni Manchado i Sarah Alonso, a més del secretari general del PSIB-PSOE, Francesc Antich, entre altres.

 

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube