Imprimeix
PDF

Pedro Zerolo: “El socialisme continuarà liderant la creació de l’Estat del Benestar”

DSC03036El secretari de Moviments socials i relacions amb ONG de l’Executiva Federal del PSOE ha assegurat  que els socialistes han estat sempre darrera de tots els avenços en matèria social a Espanya. Zerolo ha advertit que el proper dia 20 està els ciutadans decideixen entre continuar endavant o fer un salt enrere en matèria social. També ha avançat que, si guanyen les eleccions, els socialistes endegaran una llei d’igualtat de tracte.

Pedro Zerolo ha volgut alertar sobre “la involució” que suposaria una victòria del PP. “Per a moltes de les lleis que hem aconseguit aprovar els últims anys, el PP és un perill, Mariano Rajoy és una passa enrere” ha dit. En aquest sentit s’ha referit a lleis com la de reproducció assistida, el matrimoni igualitari o la mateixa llei d’igualtat entre homes i dones a les quals el PP s’hi ha oposat sistemàticament.

El socialista s’ha referit també a la importància de defensar el benestar. Ha dit que és essencial lluitar per allò que ens ha costat dècades aconseguir.  En aquest sentit ha assegurat que els socialistes són l’única garantía per continuar liderant la creació de l’estat del benestar i garantir la igualtat d’oportunitats. 

En aquest sentit, Zerolo ha destacat el projecte dels socialistes per endegar una Llei d’igualtat de tracte. Aquesta norma garantiria la igualtat d’oportunitats per a tots els ciutadans i crearia mecanismes per a defensar-la. “Discriminar no pot sortir gratis ja que els drets estan per ser respectats” ha afegit.

Per la seva part Antoni Manchado, candidat del PSIB-PSOE al Senat per Mallorca, ha assegurat que el proper dia 20 es decideix entre dos models “el model que vol sortir de la crisi sense que ningú caigui del barco i el model del PP que vol sortir sigui com sigui”.

El candidat socialista  ha insistit que el proper dia 20 “ens juguem seguir construint un país de drets davant del PP que vol construir un país de privilegis”. En aquest sentit Manchado ha remarcat que la obligació dels socialistes és explicar els seu projecte als  ciutadans mentre que el Partit Popular pretén amagar les seves intencions. 

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube