Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE impugnarà davant els jutjats el procés de selecció del personal directiu d’IB3

Cosme Bonet_pleEl diputat del Grup Parlamentari Socialista, Cosme Bonet, ha anunciat la impugnació davant els tribunals de Justícia del procés de selecció i nomenament del personal directiu professional d’Ib3. Bonet ha manifestat que el procediment seguit pel Govern no ha seguit el que fixa la Llei 7/2010, de 21 de juliol, del sector públic instrumental de la comunitat autònoma de les Illes Balears.

Cosme Bonet ha recordat tots els dubtes i interrogants que ha suscitat tot el procediment de selecció i nomenament del personal directiu professional de l’Ens Públic de la Ràdiotelevisió de les Illes Balears. El diputat socialista ha detallat que la imputació davant els tribunals afectarà als càrrecs de director de televisió, director de ràdio i director gerent financer.

L’anunci de la impugnació del procés de selecció i nomenament del personal directiu professional d’Ib3 s’ha fet públic durant el debat de la interpel·lació que ha presentat el Grup Socialista sobre la política audiovisual del Govern. Durant la seva intervenció, Cosme Bonet ha retret al conseller de Presidència, Antoni Gómez, que no s’hagi presentat un calendari de pagaments a proveïdors, als quals el Govern manté un deute de més de 28 milions d’euros, que els ofega econòmicament. Bonet s’ha demanat com poden sobreviure aquestes empreses del sector audiovisual tancant un dels seus clients, la RTV de Mallorca, i demorant el pagament del deute que manté des d’IB3.

El diputat socialista ha criticat durament els anuncis fets pel PP de voler privatitzar les televisions autonòmiques, i fins i tot amb la idea de crear una única cadena de televisions autonòmiques amb desconnexions territorials. Per Bonet, el Govern està ofegant aquest sector econòmic emergent sense oferir-los cap alternativa.

 

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube