Imprimeix
PDF

Els socialistes aposten per la innovació per a la reconversió del model productiu a Espanya

DSC03058Antoni Manchado ha participat a una taula informativa a Palma on ha explicat les principals propostes dels socialistes en matèria de ciència i innovació.

Palma 15 de novembre.- El candidat del PSIB-PSOE al Senat per Mallorca, Antoni Manchado, ha assegurat que els socialistes tenen molt clar que en el  futur el principal recurs dels països serà el coneixement dels seus ciutadans. En aquest sentit el programa socialista preveu combinar mesures econòmiques com la creació de clusters i entitats de crèdit especials amb mesures acadèmiques que facin de la investigació una opció professional de futur a Espanya. 

Manchado  assegurat que la investigació “pot crear llocs de feina estables i segurs en un país com Espanya i ajudar-nos a reconvertit el nostre model econòmic” ha dit.

Per aquest motiu els socialistes proposen incentivar la creació de clusters tecnològics. Una aposta que ja ha demostrat la seva utilitat per generar sinèrgies entre creadors, emprenedors. En aquest sentit Manchado ha remarcat l’èxit obtingut en projectes com el Parc Bit de Palma.

Així mateix, el candidat socialista al Senat ha destacat les propostes  socialistes per a la creació de Fons de Capital Risc i Capital llavor. “D’aquesta manera ajudarem  els emprenedors a endegar el seu projecte sense la pressió d’haver d’obtenir beneficis immediats la, fent més fàcil l’èxit d’aquest tipus d’iniciatives” ha assegurat Manchado.

En l’àmbit de la ciència, els socialistes proposen la regulació d’una carrera professional d’investigació. Això garantirà segons Antoni Manchado “Es tracta de fer de la investigació una opció professional atractiva i alhora retenir els nostres millors investigadors per tal que el talent no acabi fugint”.

Per últim,  Manchado ha destacat la importància dels governs socialistes en matèria d’investigació a Espanya. “Espanya ha passat del 30è al 9è lloc entre els països que del món que més aposten per la investigació” ha dit. Ha recordat  també que gracies a que en els últims 7 anys s’han duplicat el pressupost per incentivar  l’I+D+i espanya és avui referent internacional en àmbits com les energies renovables o la biotecnologia.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube