Imprimeix
PDF

El PSOE aposta per l’emprenedoria com a via de sortida de la crisi

Manchado i_Snchez_3Antoni Manchado ha participat en una reunió amb emprenedors en la que ha anunciat la creació d’incentius per la creació d’empreses i la creació de llocs de feina

Palma 17 de novembre.- El candidat socialista al Senat per Mallorca, Antoni Manchado, ha assegurat  que el recolzament a les PIME és bàsic per la sortida de la crisi. Junt amb Pedro Sánchez-Pérez Castejón candidat socialista per Madrid, ha anunciat que els socialistes endegaran una Llei del Foment Empresarial que reduirà els processos administratius per crear empreses i millorarà el finançament de les PIME.

Manchado ha assegurat que els socialistes han apostat i aposten per fomentar el creixement i enfortiment del teixit empresarial a Espanya. “El nostre objectiu és crear una ocupació estable y de qualitat i diversificar la nostra estructura productiva i això passa per ajudar les PIME que representen  una bona part de la nostra economia” ha dit el candidat al Senat.

El candidat al Senat ha confrontat les propostes “clares, concretes i realistes” del programa socialista amb les “insinuacions del PP”. Segons Manchado les propostes dels conservadors amaguen el retall de drets bàsics com el subsidi d’atur i potenciar les grans empreses front el teixit empresarial nacional.

Per la seva banda, Pedro Sánchez ha anunciat que la Llei de Foment Empresarial que proposa el PSOE cercarà agilitzar la creació d’empreses. Ho farà coordinant les diferents administracions autonòmiques i unificant les línies de finançament per projectes emprenedors y especialment d’innovació.

El candidat per Madrid ha assegurat també que “una de les grans lliçons apreses durant la crisis ha estat la necessitat d’internacionalització de l’economia Española i aquesta és una de les nostres grans propostes”. En aquest sentit, el programa socialista aposta la creació d’una noves línies de finançament com l’ICO-Internacionalización. Aquesta nova font triplicarà els recursos destinats a la internacionalització dels projectes emprenedors amb 3.000 milions d’euros l’any.

Pedro Sánchez ha recordat que durant els últims 7 anys i gràcies a iniciatives socialistes s’han fet avenços molt importants per a les PIME i per als treballadors autònoms. En aquest sentit, s’ha referit a la creació de la prestació per cessament d’activitat. Una reforma que ha permès rebre ajut als autònoms que s’han vist forçats a tancar el seu negoci.

 

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube