Imprimeix
PDF

Pablo Martín: “És millor manifestar-se el dia 20 que haver de protestar després al carrer per la pèrdua de drets dels treballadors”

Reunio UGTEl cap de llista del PSIB-PSOE al Congrés dels Diputats s’ha reunit amb representants del sindicat UGT  i ha assegurat que només els socialistes fan propostes realistes i serioses per a reactivar l’economia i la ocupació.

Palma 18 de novembre.- Pablo Martín ha assegurat que les diferències per als treballadors entre un govern del PSOE i un del PP seran abismals. Segons el candidat les propostes dels socialistes reactivaran el mercat laboral i crearan ocupació estable i de qualitat garantint els drets dels treballadors. Per la seva banda, el Secretari General d’UGT Balears, Lorenzo Bravo ha dit que seria un error jutjar el PSOE per les decisions difícils que ha hagut de prendre i no pel Seus esforços per eixamplar i mantenir l’Estat del Benestar.

Pablo Martín ha demanat els ciutadans que es manifestin el dia 20 a les urnes “per tal d’evitar d’haver-se de manifestar al carrer després del dia 21 per reclamar els drets que els retalli el PP”.

El candidat socialista ha defensat la necessitat d’incidir en l’economia productiva per tal de sortir de l’actual situació de crisi. “Les nostres propostes són serioses i realistes i activaran l’economia i la creació d’ocupació estable i de qualitat” ha dit.

Per la seva banda, Bravo ha manifestat la seva preocupació davant  la possibilitat d’un govern conservador. Segons el Secretari General d’UGT les mesures aplicades  a les Comunitats  governades pel PP apunten a un ús indiscriminat dels retalls. Pel líder sindical cal participar el proper dia 20 per a evitar una victòria dels conservadors .

Martín també ha criticat les mesures preses pel Govern Balear en relació als sindicats i s’ha referit especialment a la reducció de representants de treballadores a les empreses. “ Cada cop que el PP treu la poteta en matèria laboral veiem que volen reduir els drets dels treballadors”. Martín ha manifestat la negativa rotunda del PSOE a reduir les prestacions d’atur  a través de la capitalització que proposa el PP. Així mateix ha assegurat que sota un govern socialista els treballadors de les petites i mitjanes gaudiran de la protecció dels sindicats igual que la resta de treballadors. 

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube