Imprimeix
PDF

Pablo Martín dedica la jornada de reflexió a descansar i a fer esport

DSC03141 Palma, 19/11/2011.- El cap de llista del PSIB-PSOE al Congrés dels Diputats, Pablo Martín, dedicarà la jornada de reflexió a descansar, a fer esport i a llegir, activitats que ha hagut de deixar de banda durant aquestes setmanes d'intensa pre-campanya i campanya electoral.

"És una jornada per relaxar-me, per reflexionar i per disfrutar d'un dia tranquil, després de les setmanes que hem tengut", ha declarat avui matí, abans de començar a córrer pel Passeig Marítim, un recorregut que fa habitualment: 8 kilòmetres en 40 minuts, fins al Portitxol i tornar.

També aprofitarà per llegir (actualment la biografia de Goebbels) i estar amb la seva família i amb amics.

"Ha estat una campanya molt intensa, amb més de 200 actes, i hem mobilitzat 2.700 persones", ha explicat. Siguin els que siguin els resultats, Martín s'ha mostrat satisfet de la feina feta per tot l'equip de campanya, dels grans esforços i la dedicació dels militants i simpatitzants socialistes.

Per als votants, el candidat ha volgut desitjar-lis "que reflexionin, que sopessin i valorin la importància de viure en una democràcia" i el gran valor que té el seu vot per decidir aspectes molt importants de les nostres vides. Els pitjors adversaris d'aquesta campanya electoral han estat "la crisi i l'abstenció", ha reconegut Martín. "Són adversaris contra els que ens ha costat molt lluitar".

Pablo Martín va tancar ahir vespre la festa de fin de campanya del PSIB-PSOE amb un concert en directe a un bar de Palma. Martín és músic (toca el baix).

Demà, diumenge, Martín votarà al Col·legi electoral Sant Rafel (C/Pablo Iglesias,4) a les 11:00. Després recorrerà altres col·legis electorals per saludar als companys que estan d'apoderats i interventors, durant la jornada.

El candidat al Senat Antoni Manchado, votarà a l'escola Les Rotes Velles (Sta.Ponça), on és interventor. La candidata al Senat Sarah Alonso, votarà al Col·legi Públic Maria Antònia Salvà (Son Sardina), on estarà d'apoderada.

El secretari general del PSIB-PSOE, Francesc Antich, votarà a les 10:00 al Col·legi d'Algaida (edifici Pere Capellà -devora el Quartell de la Guàrdia Civil).

La secretària general dels Socialistes de Mallorca, Francina Armengol, votarà al Col·legi del Claustre de Sto. Domingo d'Inca, a les 12:30.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube