Imprimeix
PDF

Pablo Martín felicita a Miquel Ramis per l'ampla victòria del Partit Popular

Nit electoral_webFrancesc Antich ofereix tota la col·laboració dels diputats i els senadors socialistes per defensar els interessos de Balears a Madrid

Palma, 20/11/2011.- El cap de llista del PSIB-PSOE al Congrés dels Diputats, Pablo Martín, ha felicitat al Partit Popular per la seva "ampla victòria" en les eleccions generals celebrades avui, durant una conversa telefònica amb Miquel Ramis, cap de llista del PP a Balears.

 

El candidat ha ofert a Ramis el seu suport per defensar els interessos de Balears a Madrid. Aquest mateix missatge l'ha expressat també Francesc Antich, secretari general del PSIB-PSOE: "Des de demà, els tres diputats i els dos senadors -un elegit avui i un autonòmic- del PSIB-PSOE estaran fent feina i a la disposició del PP a col·laborar en la defensa dels interessos de Balears", ha dit Antich.

 

El secretari general ha anunciat que el PSOE farà una oposició "ferma i responsable", ja que els moments pel que passa el país així ho exigeixen. "Els temps que corren fan necessari que totes les forces polítiques exercesquin aquesta gran responsabilitat", ha dit.

 

Martín i Antich, que han comparegut plegats davant els mitjans de comunicació, han agraït la feina feta pels voluntaris, apoderats i interventors socialistes a totes les taules electorals. Igualment, han volgut mostrar el seu agraïment a totes les persones que "han confiant en nosaltres i en el nostre projecte", un projecte que és la veu de l'esquerra balear a les Corts Generals.

 

Martín ha opinat que "la crisi i l'abstenció" han estat els pitjors adversaris. Antich ha apuntat que el resultat s'emmarca dintre de la tendència a tota Europa, on els partits que han governat durant la crisi econòmica, han patit derrotes contundents a les urnes. "Però no es tracta de cercar excuses", ha dit Antich. El PSOE haurà de fer una anàlisi seriós del què ha passat. Antich ha anunciat que, tal com passarà a Madrid, també a Balears haurà un congrés ordinari en els propers mesos.

 

L'Executiva del PSIB-PSOE es reuneix demà, dilluns, per analitzar més en detall els resultats electorals. La reunió comença a les 17:00 i es faran declaracions devers les 18:30.

 

Pendent del tancament definitiu del 100% de l'escrutini, el PSIB-PSOE comptarà a Madrid amb la següent representació:

 

-Al Congrés dels Diputats, Pablo Martín, Sofia Hernanz i Guillem Garcia.

 

-Al Senat, Toni Manchado i Francesc Antich (senador autonòmic).

 

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube