Imprimeix
PDF

Pablo Martín: “Avui és el primer dia de l’inici de la nostra recuperació”

DSC03184L’Executiva plenària del PSIB-PSOE s’ha reunit per valorar els resultats obtinguts en les eleccions i iniciar el procés intern de cara al Congrés Federal del PSOE el proper mes de febrer

Palma, 20/11/2011.- El portaveu adjunt del PSIB-PSOE, Pablo Martín, ha explicat que després dels resultats obtinguts, els socialistes de Balears i de tot l’Estat afronten un període de reflexió per recuperar la confiança dels ciutadans. El diputat in pectore del PSIB-PSOE ha remarcat que el “projecte socialista s’ha d’obrir a la societat i integrar els ciutadans”.

Pablo Martín ha reconegut que l’actual situació de crisi pot explicar en part la situació, però ha insistit darrere de la pèrdua de 81.000 vots hi ha més raons. Per això ha explicat que a partir d’ara al si del PSIB-PSOE s’obre una etapa de reflexió. Un període que segons el portaveu adjunt ha de “apropar el nostre projecte al carrer, els problemes dels ciutadans a les nostres solucions”.

El socialista també ha reivindicat la vigència de les propostes socialdemòcrates. Ha insistit en la importància de coordinar-les amb altres formacions d’esquerres a nivell europeu, ja que segons les seves pròpies paraules “de res serveix, en un món global, que a un país com Espanya es facin propostes socialdemòcrates, quan les institucions supranacionals estan en mans de la dreta o dels mercats financers”.

Per la seva banda la Secretària d’Organització del PSIB-PSOE Rosamaría Alberdi ha anunciat que a partir d’ara s’obre el procés per a escollir els representants del PSIB-PSOE al proper Congrés Federal del PSOE i també per a determinar el calendari dels congressos que se celebraran a totes les federacions socialistes de l’Arxipèlag.

L’objectiu d’aquest procés segons Alberdi és el de “definir el projecte dels socialistes en la nova etapa que enceten i elegir l’equip que l’ha de dur a terme”.

La Secretaria d’Organització també ha tramés l’agraïment de l’Executiva del PSIB-PSOE als ciutadans que els han recolzat així com a tots els candidats, militants, simpatitzants i col·laboradors que han “treballat molt dur durant tot el procés electoral”.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube