Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE demana que es prioritzi la reconversió de zones turístiques abans de crear noves places

webPalma 22 de novembre.- El Grup Parlamentari Socialista ha demanat que es potenciï la reconversió de las zones turístiques madures abans de consumir més territori en crear noves places. La diputada socialista Joana Barceló ha manifestat la seva preocupació respecte al contingut de la futura Llei General Turística en matèria de canvi d’ús d’establiments turístics.

Barceló ha incidit en que els objectius fonamentals del sector turístic a Balears han de ser la millora de la qualitat de la oferta, la seva sostenibilitat mediambiental i la “transparència” i concertació social en la pressa de decisions sobre un patrimoni i una industria que son de capital importància per tota la ciutadania.

Segons la diputada socialista el simple increment de places hoteleres de nova creació no solucionarà els problemes del model turístic balear. “Hem d’incrementar la qualitat de la oferta, no la seva quantitat, i així obtindrem  més rendibilitat  empresarial i social i, per tant, més i millor ocupació” ha dit.

Els socialistes defensen incentivar la inversió en la oferta existent i evitar l’especulació urbanística.  Segons Barceló incrementar la oferta residencial per sobre de la industria turística només serviria per destruir la capacitat de creixement en el futur. 

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube