Imprimeix
PDF

El Grup Parlamentari Socialista presentarà una esmena a la totalitat dels pressuposts 2012

FAS pregunta_ple_081111 Palma, 23/11/2011.- El Grup Parlamentari Socialista presentarà una esmena a la totalitat dels pressuposts del Govern per a l'any 2012, perquè considera que, tal com estan, no serviran ni per reactivar l'economia de la nostra comunitat ni per garantir l'Estat del Benestar, ja que inclou retalls socials inassumibles.

El projecte de pressuposts presentat pel Govern "no servirà per donar resposta a cap dels problemes principals que actualment tenen els ciutadans i ciutadanes de la nostra comunitat", ha opinat avui matí Francina Armengol, portaveu del Grup Parlamentari Socialista. Per una banda, no permetrà reactivar l'economia, ja que no preveu inversions ni mesures en aquest sentit. Però tampoc "garanteix els drets socials dels ciutadans, com ara l'educació, la salut o els serveis socials", ha dit.

La portaveu socialista ha recordat que el Govern ha presentat un projecte de pressupost expansiu (creix un 8,5%), amb el màxim endeutament possible, però que així i tot, inclou importants retallades en els drets i serveis socials als ciutadans, com ara 200 milions en sanitat i 100 milions en educació. "Són uns retalls socials inassumibles", ha valorat.

Els socialistes consideren que els pressuposts han de ser tornats al Govern, perquè en faci uns de nous. Les Illes Balears han de tenir uns pressuposts "rigorosos, treballats, que incloguin solucions als problemes que tenen actualment els ciutadans i ciutadanes", ha declarat Armengol.

La Junta de Portaveus ha fixat, en la seva reunió d'avui, l'ordre del dia del Parlament per al proper dimarts. Inclou el debat de pressuposts, on els socialistes presentaran la seva esmena a la totalitat.

 

 

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube