Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE lamenta el rebuig del PP al reconeixement de les famílies monoparentals

 

Cristina RitaLa diputada del Grup Parlamentari Socialista, Cristina Rita, ha lamentat l’oposició i el rebuig del PP al reconeixement de les famílies monoparentals. Rita ha criticat el vot en contra dels diputats del PP, en la comissió d’Assumptes Socials i Drets Humans del Parlament, a la proposició no de llei que defensava el reconeixement de les famílies monoparentals a través d’una acreditació i per a que tinguessin la consideració de família nombrosa aquelles amb dos o més fills.

Durant la seva exposició, Cristina Rita ha explicat que en un moment en que el concepte de família s’ha ampliat, no podem deixar sense ajudes a aquelles famílies formades per un progenitor amb dos fills, al marge de l’estat dels progenitors, perquè el que realment és important són els drets dels fills.

La proposició no de llei presentada pel Grup Socialista, i que ha estat rebutjada pel PP, insta al Govern a expedir un títol o carnet oficial que acrediti la condició de família monoparental. A més, es demana que aquestes famílies amb dos o més fills tinguin la consideració de família nombrosa pel que fa als beneficis de que gaudeixen aquestes.

La diputada del grup del PSIB-PSOE ha explicat que en algunes comunitats autònomes s’ha creat un carnet oficial per poder acreditar el fet de família monoparental per a l'obtenció del qual s'han de complir certs requisits. Aquesta acreditació és especialment important, segons la diputada socialista, perquè les famílies monoparentals puguin gaudir dels mateixos beneficis si es traslladen a un altra comunitats autònoma, en el cas d'estudis, per exemple.

 

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube