Imprimeix
PDF

Representants de Balears participen en la reunió del Comitè Federal del PSOE demà a Madrid

logo 81x165_OK  Palma, 25/11/2011.- El secretari general del PSIB-PSOE, Francesc Antich, la secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Francina Armengol, la secretària general dels Socialistes de Palma, Aina Calvo, i la diputada menorquina Joana Barceló participaran en la reunió del Comitè Federal del PSOE que tindrà lloc a Madrid demà dissabte. Tots quatre són membres del Comitè Federal del PSOE.

En aquesta reunió, el Comitè Federal analitzarà els resultats electorals del passat 20 de novembre. També es convocarà el 38 Congrés del PSOE, que previsiblement tindrà lloc el proper mes de febrer.

El Comitè es reuneix a la seu del PSOE a partir del 9:30 del matí. La reunió començarà amb la intervenció del secretari general del PSOE, José Luis Rodríguez Zapatero i de qui ha estat candidat socialista a la presidència del Govern, Alfredo Pérez Rubalcaba. Aquestes intervencions es faran en obert. El PSOE oferirà senyal realitzada de les intervencions a través de www.psoe.es i www.psoetv.es.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube