Imprimeix
PDF

Pilar Costa acusa al Govern de no tenir cap voluntat de fer el centre d’emergències 112 d’Eivissa

Pilar Costa_2La diputada del Grup Parlamentari Socialista, Pilar Costa, ha acusat al Govern de les Illes Balears de paralitzar i no voler executar el centre d’emergències 112 d’Eivissa. Costa ha manifestat que el Govern del PP va paralitzar aquest equipament i ara no té cap intenció de voler-lo executar, perdent una inversió per a Eivissa de més d’un milió d’euros. A més, la diputada ha destacat que la falta de voluntat de l’Executiu per a no fer aquest equipament a Eivissa s’ha constatat en el projecte de pressupost per al 2012, on no hi ha cap partida econòmica destinada per a la seva construcció.

Costa ha recordat el conveni signat durant l’anterior legislatura entre el Govern i el Consell Insular d’Eivissa per a la construcció del centre d’emergències 112, dotat amb un milió d’euros i amb un projecte d’execució ja redactat. La diputada socialista ha manifestat que amb l’arribada del PP, s’ha perdut aquesta inversió i no se sap ni quan ni com es farà aquest equipament previst a la zona de Sa Coma.

Durant la comissió d’Assumptes Institucionals i Generals del Parlament, la diputada Pilar Costa ha acusat al conseller d’Administracions Públiques del Govern, Simó Gornés, de cercar falses excuses i no assumir la seva responsabilitat per impulsar aquest equipament. Per Costa, els motius que ha apuntat Gornés de l’herència rebuda de l’anterior legislatura, només són excuses per intentar tapar la falta de resposta a la necessitat d’impulsar aquest centre d’emergències a Eivissa. La diputada del PSIB-PSOE ha recordat que han passat més de cinc mesos des que governa el PP i no han fet res i a més no està inclòs en el pressupost del 2012.

Pilar Costa ha defensat la necessitat de que hi hagi un centre d’emergències 112 per a cada una de les illes, ha recordat l’existència tant a Mallorca com a Menorca d’un centre i ha acusat al Govern de marginar Eivissa amb la paralització del centre d’emergències per aquesta illa.

 

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube