Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE creu preocupant la pèrdua de 800.000 seients als aeroports de les Illes durant aquest hivern

Barcel i_OliverJoana Barceló, diputada del Grup Parlamentari Socialista, ha manifestat que les dades de connectivitat per aquest hivern a les Illes Balears posen de manifest que el president Bauzá no ha fet els deures i ha incomplert el seu compromís de treballar per tenir més freqüències de vols.

Barceló ha fet aquestes declaracions després de fer públiques en la comissió de Turisme del Parlament que els aeroports de les Illes Balears perdran al voltant de 800.000 seients aquest hivern. La diputada socialista ha recordat que la crueltat d’aquestes xifres contrasten amb el compromís de Bauzá el passat mes de setembre davant la Federació Hotelera de Mallorca de treballar per a que aquest hivern hi haguessin més vols a les Illes.

Per la diputada socialista, la connectivitat durant els mesos d’hivern és un factor clau pel sector turístic, que veu amb preocupació com cada aeroport de les Illes Balears està perdent capacitat d’arribada de passatgers. Segons les previsions d’Aena per aquest hivern, que ha fet públiques Barceló durant el torn de preguntes al conseller Delgado en la comissió de Turisme del Parlament, Mallorca perd 718.215 seients aquest hivern, Menorca 89.000, mentre que Eivissa guanya 7.700 seients, en total unes 815.000 places. La diputada socialista ha ressaltat que la davallada en comparació a l’hivern anterior es dóna tant en seients com en número d’operacions.

Barceló ha lamentat aquestes xifres i ha recordat com al més de novembre ja es va fer públic que Mallorca perdia aquest hivern rutes i freqüències amb Espanya i Europa, mentre que Eivissa es quedava sense connexions amb aeroports internacionals.

 

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube