Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE denuncia la instrumentalització sexista dels cossos de les dones amb fins comercials

timthumb El PSIB-PSOE ha denunciat avui la instrumentalització sexista dels cossos de les dones amb fins comercials, com el que fa una sala de festes de Mallorca oferint una operació de cirurgia estètica com a premi d'una rifa.

"Aquest tipus de missatges instrumentalitzen el cos de la dona i redueixen la seva valia personal a la seva imatge, de forma frívola i superficial" ha denunciat la secretària d'Igualtat del PSIB-PSOE, Silvia Cano, qui ha considerant "denigrant" aquesta iniciativa.

El PSIB-PSOE dóna suport a la petició de l'Institut Balear de la Dona, que ja ha demanat la suspensió de l'acte, ja que presenta a la dona com un objecte eròtic. Els i les socialistes demanen que es suspengui l'acte, que fomenta determinats canons de bellesa, promovent les inseguretats de les dones.

A més, Cano ha demanat a l'Institut Balear de la Dona que "no baixi la guàrdia en la lluita contra el sexisme", que lamentablement està encara molt vigent en la nostra societat. "Hem avançat molt, però hi ha estereotips i actituds que encara hi són. Hem de continuar lluitant contra aquesta xacra", ha dit.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube