Imprimeix
PDF

Armengol: “els 97.320 aturats són els grans oblidats del pressupost del Govern Bauzá”

 

Francina ArmengolLa portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Francina Armengol, ha manifestat que els 97.320 aturats que hi han a les Illes Balears “són els grans oblidats dels pressupost per al 2012 del Govern Bauzá”. Armengol ha destacat que els comptes de l’Executiu per al proper any “no tenen cap mesura ni de reactivació de l’economia ni de creació d’ocupació que ajudi a resoldre el principal problema de les Illes Balears, l’atur”.

Francina Armengol ha dit que la xifra d’aturats del mes de novembre marca un rècord històric a les Illes Balears, “la pitjor xifra històrica”, ha destacat. La portaveu socialista ha recordat les declaracions fetes pels responsables del Govern el mes passat on asseguraven que no s’arribaria a les xifres rècord en persones aturades de l’any 2010 gràcies a les mesures que estava fent l’Executiu. “Idò amb només un mes, el Govern Bauzá ja té la pitjor xifra història de persones aturades a les Illes Balears.

La portaveu socialista ha reclamat al Govern l’elaboració d’un pla de xoc concertat amb les organitzacions sindicals i empresarials per a la creació d’ocupació i de suport a les persones que s’han quedat sense cap prestació. Armengol ha ressaltat que a més del problema econòmic que representa la xifra d’aturats, les Illes Balears tenen un problema social, ja que unes 38.000 persones aturades poden estar sense rebre cap prestació.

Armengol ha manifestat que la crueltat d’aquestes xifres d’aturats fa necessari prendre mesures extraordinàries, però el Govern no fa res davant el principal problema que té la gent de les Illes Balears, l’atur.

 

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube