Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE qualifica de “vergonyós” que el Govern renunciï als ingressos de l’impost de Patrimoni

Armengol i_Thoms_2La portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Francina Armengol, ha qualificat de vergonyosa la decisió presa pel Govern de renunciar als ingressos de l’impost de Patrimoni, a través de la seva bonificació del 100%.

Armengol ha destacat que Bauzá s’ha tret la mascareta i mostra el fons ideològic del seu Govern, al renunciar que persones amb grans fortunes contribueixin en l’actual situació de crisi econòmica mentre que a la vegada retalla en prestacions tant bàsiques com per exemple els bolquers per a persones amb discapacitat. “Bauzá només és durs amb els febles i feble amb els forts”.

Francina Armengol ha recordat que mentre en el pressupost per al 2012 falten més de 200 milions d’euros en salut, o 100 milions d’euros en educació, el Govern renuncia als ingressos que pot obtenir de l’impost de Patrimoni.

La portaveu socialista ha dit que mentre hi ha col·lectius que han contribuït amb el seu esforç a pal·liar l’actual situació de crisi, com els treballadors públics o pensionistes, és injustificable que el Govern Bauzá no demani aquesta contribució als que més tenen. En aquest sentit, Armengol ha recordat que l’impost gravava sobre patrimonis de més de 700.000 euros, i per tant persones amb recursos suficients per contribuir en l’actual situació.

El decret-llei elimina el debat parlamentari

Per altra banda, la portaveu del Grup Parlamentari Socialista ha criticat el procediment que ha seguit el Govern per aprovar les mesures tributàries del pressupost, a través d’un decret-llei. Per Armengol, la intenció del Govern és evita el debat públic de la política impositiva i tributària de l’Executiu.

 

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube