Imprimeix
PDF

Un grup de ciutadans i ciutadanes de Mallorca visita el Parlament Europeu

Visita Sta._Maria_-_Maria_007 Un grup de ciutadans i ciutadanes de Palma, Sta. Maria, Consell i Maria de la Salut ha visitat fa uns dies el Parlament Europeu a Brussel·les, per conèixer de primera mà el funcionament de les institucions comunitàries.

 

Convidats per l'eurodiputada socialista de Balears, Teresa Riera, els membres del grup varen poder visitar l'hemicicle i presenciar part d'el debat que s'hi estava realitzant. En concret, varen poder observar una reunió parlamentària conjunta sobre “Cohesió social i desenvolupament demogràfic sostenible a Europa”, que analitzava els nous reptes que afronta la UE davant les tendències demogràfiques actuals. Parlaren, entre d'altres temes, de qüestions d'igualtat i de conciliació de la vida familiar i laboral.

 

Va ser molt interessant veure l'esforç que es fa i la capacitat de negociació i de consens que hi ha al Parlament Europeu”, ha valorat Tolo Aguilar, coordinador del grup. Aguilar ha destacat com les institucions europees juguen un paper imprescindible de coordinació de polítiques que són de vital importància als diferents països.

 

Posteriorment, els visitant varen fer una visita guiada pel Parlament, i varen celebrar una reunió per comprendre millor el funcionament i la dinàmica de la Cambra, les seves comissions, etc.

 

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube