Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE afirma que el Govern incomplirà el dret de les dones per la interrupció voluntària de l’embaràs

Thoms al_pleEl portaveu adjunt del Grup Parlamentari Socialista, Vicenç Thomàs, ha afirmat que el Govern no podrà complir amb el dret de les dones per decidir la interrupció voluntària de l’embaràs. Thomàs ha acusat a la consellera Carmen Castro de no tenir cap sensibilitat i de deixar a les dones abandonades, després de la decisió del Govern de suspendre els concerts amb la sanitat privada pels avortaments.

Vicenç Thomàs ha donat a conèixer que els professionals sanitaris dels servei de ginecologia dels hospitals de l’Ibsalut, les comares, les unitats d’atenció a les dones, els metges de família o les treballadores socials no tenen cap informació de com es podrà fer efectiu aquest servei que fins ara es realitzava en clíniques privades. Per Thomàs, els serveis de l’Ibsalut no podran donar resposta i ha dit que en una situació de part o d’interrupció voluntària de l’embaràs, no es pot estar en una llista d’espera. El portaveu socialista ha acusat d’irresponsable les actuacions de la conselleria de Salut i ha exigit que deixi de guiar-se pels sectors més conservadors i retrògrades de la societat que neguen aquest dret a les dones.

Thomàs ha aprofitat la pregunta feta a la consellera Castro durant la sessió del Parlament per reclamar com es pensa garantir el dret a la prestació sanitària de la intervenció voluntària de l’embaràs, després de fer-se pública la decisió de no renovar els convenis per al 2012 amb els centres privats.

 

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube