Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE demana una convocatòria d’ajuts per entitats i associacions juvenils

Cosme Bonet_2El Grup Parlamentari Socialista ha demanat la convocatòria d’una línea d’ajuts i subvencions per a les entitats i associacions juvenils que serveixi per tirar endavant projectes i iniciatives en matèria de joventut. El diputat socialista, Cosme Bonet, ha defensat aquesta iniciativa davant la necessitat que tenen aquestes entitats de comptar amb una ajuda per impulsar activitats destinades al col·lectiu jove, així com per al seu manteniment.

Cosme Bonet ha recordat que després de la suspensió per part del Govern de la convocatòria d’ajuts d’aquest any 2011 per a projectes de joventut, les associacions i entitats estan travessant moltes dificultats per dur a terme la seva activitat. El diputat socialista ha destacat també l’ofeg a que s’han vist sotmeses aquestes associacions amb l’anul·lació dels ajuts als ajuntaments per dur endavant iniciatives en benefici dels joves de cada municipi, o la suspensió dels ajuts en matèria d’escoles de formació d’educadors de temps lliure. En definitiva, ha destacat Bonet, una suspensió total dels ajuts i subvencions als quals es podien acollir les associacions que treballen en polítiques de joventut.

El diputat del Grup Parlamentari Socialista ha dit que aquesta manca de recursos i ajuts per les associacions juvenils es tradueix en una paralització total dels projectes destinats a la promoció i el desenvolupament dels joves, a fomentar l’associacionisme, a programes de salut, o a associacions estudiantils universitàries, d’oci i temps lliure, culturals, d’identitat i de llengua, entre altres.

Cosme Bonet ha anunciat que davant aquesta situació, el Grup Parlamentari Socialista defensarà una proposició no de llei que es debatrà en la propera reunió de la comissió d’Assumptes Socials i Drets Humans per a que es publiqui una convocatòria d’ajuts que es destinin a projectes de joventut i per al manteniment de les associacions juvenils. A més, el Grup Socialista demanarà al Govern el pagament del deute que té pendent amb el Consell de la Joventut de les Illes Balears.

 

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube