Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE acusa al PP d’obstaculitzar i impedir que es reuneixi el Consell Escolar de les Illes Balears

 

Cristina RitaLa diputada del Grup Parlamentari Socialista, Cristina Rita, ha acusat al PP d’impedir la convocatòria de reunió del Consell Escolar de les Illes Balears, màxim organisme consultiu en matèria d’ensenyament no universitari. Rita ha defensat la necessitat de què el Consell Escolar es reunís el més aviat possible per a l’elaboració d’un informe d’anàlisi sobre la repercussió que estan tenint en la qualitat de l’educació els retalls i les mesures que s’estan aplicant per part de la Conselleria d’Educació en aquest curs 2011-2012.

Per Rita, el PP intenta obstaculitzar la convocatòria de reunió del Consell Escolar de les Illes Balears i així no respondre a les situacions de malestar i crispació que en molts sectors de la comunitat educativa estant tenint les retallades de serveis i prestacions. La diputada socialista ha recordat que moltes d’aquestes decisions s’han pres per part de la conselleria d’Educació, Cultura i Universitats sense cap consens ni pacte amb els afectats, i no han estat ni explicades ni argumentades.

Rita ha defensat la necessitat de que el Govern convoqués al Consell Escolar de les Illes Balears a través d’una proposició no de llei en la comissió de Cultura, Educació i Esports del Parlament, i que ha estat rebutjada pels vots en contra dels diputats del Partit Popular.

 

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube